OM YOU+

Det räcker inte med att säga att musikbranschen är till för alla - det måste skapas rätt förutsättningar för alla att ta sig in oavsett kön, hudfärg eller postnummer. Därför har Fryshuset och Grammis i samarbete med Spotify och Live Nation skapat YOU+.

YOU+ är en plattform av möjligheter, kunskap och inspiration för unga - en brygga där morgondagens stjärnor och musikbranschen möts. För att ge unga möjlighet att ta sin passion för musiken till en professionell nivå och för att göra musikbranschen mer inkluderande - 365 dagar om året.

YOU+ MUSIC är två dagar av live talks, showcases och personliga möten med framgångsrika kreatörer och aktörer. En samling möjligheter för unga som vill utforska och revolutionera musikbranschen.

YOU+ ACADEMY är vår ettåriga Music Management-utbildning där du som vill bli eller redan är manager, artist, låtskrivare eller producent får den kunskap du behöver för att lyckas inom yrket med ett långsiktigt perspektiv. Utbildningen bygger till stor del på en mix av workshops, akademisk kunskap och inspirerande diskussioner med ledande experter från musikbranschen.

YOU+ LIVE är scenen där unga artister får möjlighet att visa upp sig för musikbranschen. En mikro-festival som en gång i månaden ger unga möjlighet att synas, höras och möta intresserade skivbolag på hemmaplan.

Vi ställer upp med det bästa branschen har att erbjuda, men den viktigaste delen är DU. Din passion, ditt driv och dina drömmar. Vad vill du göra? YOU+

Vill du veta mer?

choukri.khotar@fryshuset.se ludvig.werner@ifpi.se

Instagram: @youplus_grammisfryshuset Tik tok: @youplus_official